#loppistajm

 

BOKNINGSVILLKOR

LÄS FÖRST BOKNINGSVILLKOR NEDAN - KÖP SEDAN PLATS!

I och med köp av loppisplats accepterar du de villkor, som anges nedan.

 

OBS! Tänk på att vid köp av plats på loppis har du ingen ångerrätt – du kan alltså inte få pengar tillbaka vid avbokning och kan inte heller byta till annat datum e dyl. Du kan däremot sälja din plats i andra hand, t ex via facebook.com/bytaplatser

Vid frågor om köp av loppisplatser, biljetter etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070. Övriga frågor kring evenemanget, kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller tel: 076-8966370.

PLATSKATEGORIER: VANLIG RESP STOR PLATS

VANLIG PLATS 200 KR: Du med vanlig personbil kan köpa vanlig plats. Du packar då upp dina prylar framför bakluckan, på ett bord e dyl. Har du väldigt mycket prylar går det fint att köpa stor plats.

STOR PLATS 300 KR: Pickup, minibuss, skåpbil, "amerikanare", personbil+släp klassas på loppisen som större fordon och behöver därmed köpa stor plats. Du med extra långt fordon kan behöva köpa till extrameter för 50 kr/meter.

OM SÄLJPLATSEN

En vanlig plats är ca 3 meter bred och 6 meter djup. Du packar upp dina prylar framför bakluckan. Stor plats är dubbelt så bred. Under rådande pandemiläge finns tomma ytor mellan varje säljplats, som ska vara just tomma. Du får alltså INTE använda dessa för att ställa upp prylar e dyl. Detta är viktigt av säkerhets- & trivselskäl. Du kan alltid spara en del prylar i bilen och plocka fram dem senare under dagen.

VAD FÅR DU SÄLJA?

Du får sälja nästan allt som är lagligt på denna loppis. Du kan sälja vintage, loppisprylar, hantverk, design, konst, nya prylar, matprodukter etc. Du får däremot INTE sälja mat och dryck för direktförtäring utan särskilt tillstånd. Kontakta arrangören om du är intresserad av en matplats. Du får INTE heller sälja vapen, t ex knivar, svärd (gäller även prydnader), luftgevär etc och inte heller levande djur. Du får självklart inte heller sälja något som är olagligt, eller som kan väcka anstöt. Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare, som arrangören bedömer stör arrangemanget, när som helst under dagen. Arrangören förbehåller sig också rätten att efterfråga och anteckna prylars ursprung.

CORONASÄKERHET & ANSVAR

Tills vidare har Bakluckeloppisen på Roslagsstoppet endast förbokade säljplatser. Antalet platser är begränsat och det är avstånd mellan varje säljplats. OBS! Detta avstånd ska vara just tomt.
- Alla som deltar i loppisen agerar funktionärer tillsammans med oss. Du som hyr en försäljningsplats är skyldig att se till att ingen trängsel uppstår på din försäljningsplats och att följa Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer. Var aktiv och påminna dina medmänniskor om detta.
- Ett bra knep att ta till om det blir för trångt kring din försäljning är att lägga en stor filt, presenning e dyl över prylarna och stänga försäljningen tillfälligt.

TIDER

Insläpp för säljare mellan ca kl. 9 och 10.30 på loppisdagen. Om du inte anlänt kl. 10.30 riskerar du att förlora din plats. Alla säljare ska ha packat ihop, städat sin plats och lämnat området senast kl 16.30.

STÄDA OCH TA MED SKRÄP OCH PRYLAR HEM

När loppisen är slut, städar alla sin plats och tar med sig osålda prylar och skräp hem. OBS! Det är inte tillåtet att lämna kvar några prylar eller sopor på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanteringsavgift om 500 kr. TIPS: Hagby återvinningscentral ligger nästan granne med loppisen.

EN BIL PER PLATS

Av säkerhetsskäl får endast en bil per loppisplats köra in på loppisområdet. Du som kommer med extrabil kan lasta ur från avstigningszonen på besöksparkeringen strax intill loppisen (OBS! Egen infart!). Det går INTE att köra in extrabilar på loppisområdet. Det är inte heller tillåtet att stanna till längs landsvägen.

PRAKTISK INFORMATION

ÖPPETTIDER 2021: Klicka HÄR!

BORD, KLÄDSTÄLLNING, STOL: Vi har både bord, klädställningar och stolar till uthyrning. Supersmidigt för dig som inte har eget eller inte ryms med detta i bilen! Du hyr detta via bokningssidan för loppisen HÄR! Du hämtar upp dem vid bordsutlämningen på loppisen och lämnar tillbaka dem där vid slutet av dagen. Det går också fint att ta med själv (tänk på måtten på platsen).

UTAN BIL: Det går fint att sälja på loppisen utan bil. Får du skjuts? Hör med våra medarbetare hur du gör detta enklast. Åker du kommunalt är närmaste busstation Söderhalls trafikplats precis vid Roslagsstoppet.

HITTA IN PÅ LOPPISEN: När du kommer till Roslagsstoppet: Följ skyltar för "Säljare" och håll utkik efter våra medarbetare, Team Loppis, i gula reflexvästar. Loppisen är på baksidan av det röda huset.

EXTRABILAR: Av säkerhetsskäl får bara en bil per säljplats åka in på loppisområdet. Har du en extrabil med dig - kör in på besöksparkering (egen infart) och lasta ur från avstigningszonen precis vid loppisen.

PLATSHÄNVISNING: Vi hänvisar er in på säljplatser vartefter ni anländer till loppisen. Av logistikmässiga skäl kan du inte "paxa" eller vänta in någon särskild plats. Vi hjälper till att lotsa dig ut, om du vill åka tidigare.

KOMPISPLATSER: Det är kul att sälja tillsammans! Om ni är flera bilar som vill ha platser bredvid varandra: Se gärna till att hamna efter varandra i kön in på loppisen. Meddela också vårt Team Loppis att ni hör ihop, så hjälper vi er!

DAGENS SLUT: När loppisen stänger är det dags att packa ihop och åka hem. Loppissäljare ska lämna loppisområdet senast kl. 16.30.

STÄDA OCH TA HEM DINA SOPOR: Efter loppisdagen städar du din försäljningsplats och tar med dig skärp och dina osålda prylar, tomkartong etc från loppisen. Det är INTE tillåtet att lämna kvar något på området, inte heller lådor med "bortskänkes / gratisprylar". För kvarlämnade prylar/sopor debiterar vi en sophanteringsavgift om 500 kr.

MAT OCH DRYCK: Inne på loppisområdet finns enklare fika att köpa. Slå dig gärna ner i solstolarna på loppisbeachen eller i gröngräset.

TOALETT: Toaletter finns inne på Roslagsstoppet.

VÄDER: Det finns inget dåligt loppisväder på Roslagsstoppet... Vi har alltid öppet! Om väderleksrapporten gissar på något regnstänk fungerar en enkel pressening, plastsäcker, partytält etc finfint tills solen tittar fram igen.

LOPPIS I DET GRÖNA: Loppisen håller till utomhus på en stor grusplan på Roslagsstoppet - längs vägen ut i Roslagen.

 

KÖPVILLKOR

* Betalning av platserna sker direkt vid bokning. När betalningen gått igenom och du fått en bekräftelse med platsbiljett är köpet klart. Du får bekräftelse med platsbiljett per epost, så var noga med att uppge telefonnummer och epostadress korrekt. Biljetten skall medtagas till loppisdagen (i mobil eller på papper).
* Alla uppgifter i anmälningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig. Namn, adress, personnummer och telefonnummer måste samlas in, enligt lag.
* OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Du kan alltså inte få pengar tillbaka vid avbokning och kan inte heller byta till annat datum.
Har du fått förhinder? Testa att sälja din plats i andra hand via vår Facebooksida: facebook.com/bytaplatser
* Genom din betalning av denna platsbiljett accepterar du även de regler som anges för loppisen.
* Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs.
* Loppisen arrangeras utomhus och håller öppet i alla väder, d v s du är välkommen att sälja i alla väder.
* Vid inställt evenemang, eller om någon händelse utanför arrangörens kontroll leder till att du inte kan erbjudas en plats som du bokat, återbetalas hela platsavgiften.

HAR DU ETT PRESENTKORT / FRIBILJETT FÖR VÅRA LOPPISAR? Dessa gäller för obokade loppisar. Men om du vill nyttja den för en förbokad plats på denna loppis gör du så här: Köp en plats via den vanliga bokningssidan. Ta med presentkortet till loppisen och få tillbaka platsavgiften på plats. Ett presentkort gäller för en vanlig plats.

TIPS FÖR LOPPISSÄLJARE - KLICKA HÄR!

KONTAKT

Har du några frågor? Maila eller ring till oss så hjälper vi dig!
Gäller frågan platsköp eller biljetter? Kontakta Tickster på tel: 0771-477070.
Har du funderingar kring evenemanget? Kontakta Stockholmsmarknader: Tel: 0768966370
Epost: info@stockholmsmarknader.se

Mycket välkommen på en härlig bakluckeloppis på väg ut i Roslagen!

 

link link link link link link link link link link