#loppistajm

 

SÄLJ PÅ LOPPIS, DU MED!

DET ÄR ENKELT, ROLIGT OCH BRA FÖR MILJÖN!

Rensa därhemma och sälj så det ryker på den härliga bakluckeloppisen på Roslagsstoppet! Köp din platsbiljett online för bästa pris: 170 kr för vanlig säljplats (ordinarie pris i kassan 220 kr). Större platser för större fordon kostar lite mer, läs mer nedan. Bord och klädställning finns att hyra, men du kan även ta med detta själv.

BRA ATT TÄNKA PÅ! Köp av loppisplats är bindande. Det går alltså INTE att byta datum eller avboka plats när du väl genomfört köpet. Loppisen har öppet i alla väder. Vi har gott om utrymme, så boka inte plats förrän du är säker på när du vill sälja. Det går fint att sälja i alla väder, men om du önskar sälja i en viss väderlek rekommenderar vi att du avvaktar med att köpa plats tills det finns en säker väderprognos.

 

 

 

PLATSKATEGORIER

VANLIG PLATS
Onlinepris: 170 kr (ordinarie pris i kassan: 220 kr)

Platskategorin för dig som har vanlig personbil, eller kanske kommer utan bil. Vanlig plats är 3 meter bred, med plats att ställa upp bord framför bakluckan.

STOR PLATS
Onlinepris: 250 kr (ordinarie pris i kassan: 300 kr)

Du som har minibuss, van, skåpbil, släpkärra, pickup, "amerikanare" e dyl måste köpa en stor plats. Den kan också passa dig som har väldigt mycket prylar. Stor plats är 6 meter bred, där du vanligtvis ställer sidan av bilen ut mot kund (släp kopplas av från bil och ställs upp bredvid bilen).

EXTRAMETER
Pris: 50 kr / m

Du kan också köpa till extrameter till din loppisplats. T ex om du har extra stora fordon, som inte ryms på en stor plats, eller om du önskar extra svängrum.

PRAKTISK INFORMATION

KÖPVILLKOR HITTAR DU HÄR >

VAD FÅR MAN INTE SÄLJA? Du får INTE sälja något som kan väcka anstöt eller är olagligt; mat, dryck eller fika för direktförtäring; vapen eller något vapenliknande; levande djur; medicinska produkter; pornografiskt material eller piratkopior. Inte heller politiska / religiösa budskap är tillåtna.

INSLÄPP: Från ca 2 timmar innan loppisens öppning. Du måste ha anlänt till loppisen senast kl. 10.30 - annars riskerar du att förlora din plats. Ha gärna qr-koden redo på din biljett, om du köpt den online.

KÖP PLATS ONLINE ELLER I KASSAN: Onlinerabatt 50 kr rabatt på platspriset! Det går också att köpa plats i kassan till loppisen, då till ordinarie priser.

BINDANDE BOKNING: OBS! Bokning är bindande och loppisen har öppet i alla väder. Vi har gott om utrymme, så boka inte plats förrän du är säker på när du vill sälja.

BORTTAPPAD BILJETT: Har du tappat bort din biljett? Kontakta vår bokningstjänst Tickster på telefon: 0771-477070.

BORD, KLÄDSTÄLLNING, STOL: Finns till uthyrning på loppisen, via bokningssidan. Prislista hittar du HÄR >

HITTA IN PÅ LOPPISEN: Följ skyltar för "Säljare".

PLATSHÄNVISNING: Vi hänvisar er in på säljplatser vartefter ni anländer till loppisen. Av logistikmässiga skäl kan du inte "paxa" eller vänta in någon särskild plats. Vi hjälper till att lotsa dig ut, om du vill åka tidigare.

EN BIL PER PLATS: Bara en bil per säljplats får åka in på loppisområdet. Eventuella följebilar kör in på besöksparkering (egen infart) och lastar prylar därifrån. Detta gäller även om du köpt en stor plats.

SÄLJA TILLSAMMANS: Det är kul att sälja tillsammans! Om ni är flera bilar som vill ha platser bredvid varandra: Se till att hamna efter varandra i kön in på loppisen (vänta in varandra utanför loppisen). Meddela också vårt Team Loppis att ni hör ihop, så hjälper vi er!

HÅLL DIG PÅ DIN PLATS: Du måste hålla alla prylar, bord etc inom din plats. Detta både av trivsel- och säkerhetsskäl. Har du jättemycket prylar? Köp lite extra utrymme!

ÄTBART: Inne på Roslagsstoppet finns både Sibyllagrill, livs och färska cocosbollar från cocosbollsfabriken nästgårds.

TOALETT: Finns inne på Roslagsstoppet.

VÄDER: Loppisen har öppet i alla väder. Om väderleksrapporten gissar på regnskurar kan du använta t ex ett parasoll, en presenning, genomskinlig plast e dyl tills solen tittar fram igen. Om du önskar sälja i en viss väderlek rekommenderar vi att du avvaktar med att köpa plats tills det finns en säker väderprognos.

STÄDA OCH TA HEM DINA SOPOR: Det är INTE tillåtet att lämna kvar något på området.

UPPACKNING OCH IVRIGA FYNDARE: Det kommer att finnas fyndare på området redan när du packar upp, då området inte är inhägnat.

Våra bästa tips för uppackning och försäljningsstart

1. Ställ först fram bord, klädställning etc, så att de bildar en ”försäljningsdisk” framför bakluckan.

2. Plocka fram lite i taget av dina prylar. Då får du bäst koll över din försäljning redan från start.

3. Loppisen är mycket välbesökt och det kan i vissa fall uppstå ”fyndhets” (tänk mellandagsrea) i början på dagen. Därför kan det vara bra att sälja tillsammans med någon, om det är första gången du ska sälja. Då kan ni dela upp sysslorna – t ex att en packar upp och en har hand om försäljningen.

HAR DU EN FRIBILJETT? Betala med den i kassan på loppisen. En fribiljett gäller en vanlig plats. Du behöver inte förboka plats utan kan betala med fribiljetten i kassan.

NYBÖRJARTIPS: Är du nybörjare på loppis? Smarta tips för loppissäljare hittar du här >

LYCKA TILL OCH KRÄNG SÅ DET RYKER!

 

 

                 

 

DIGGAR DU LOPPIS? ANMÄL TILL DIG VÅRT NYHETSBREV!

Få första tjing på våra loppisnyheter med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

 

link link link link link link link link link link