#loppistajm

 

SOMMARENS SKÖNASTE FYND:

BAKLUCKELOPPIS PÅ ROSLAGSSTOPPET

 

Gillar du gamla prylar och skattjakt? Pallra dig bums iväg till Bakluckeloppisen på Roslagsstoppet! Bakluckeloppisen på väg ut i Roslagen är som sommar i ett nötskal: Sälj själv eller fynda järnet på loppisplanen som gjort för somrigt spring i benen! Strosa runt bland raderna av bakluckor med drösar av pryttlar, mojänger och mackapärer. Ta en hamburgare på grillen - eller dagsfärska cocosbollar från cocosbollsfabriken - och känn livsandarna vakna.

Här på Roslagsstoppet - mittemellan Stockholm och Norrtälje - slår vi upp portarna till den fantastiska loppisvärlden. Somrigare kan det inte bli!

Och du: Norrtäljebussarna 676 stannar precis vid loppisen!

 

FRI ENTRÉ OCH PARKERING FÖR BESÖKARE!

HITTA HIT KLICKA HÄR >        ÖPPETTIDER KLICKA HÄR >

   

TILLGÄNGLIGHET

Loppisen håller till på en grusplan, så marken är inte helt jämn. Området är stort, så det kan vara lite avstånd ibland. Om parkeringen närmast loppisen är full finns alltid möjlighet att släppa av passagerare på avstigningszonen längst fram på besöksparkeringen. Detta gäller även färdtjänst. OBS! Det är INTE tillåtet att stanna till längs landsvägen, inte ens för snabb avstigning! Använd i stället avstigningszonen på besöksparkeringen.

Toaletter finns inne på Roslagsstoppet, precis vid loppisen.

 

                 

 

DIGGAR DU LOPPIS? ANMÄL TILL DIG VÅRT NYHETSBREV!

Få första tjing på våra loppisnyheter med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

 

 

link link link link link link link link link link