#loppistajm

 

Sommarloppisen på landet nära stan!

 

Roslagsloppis är Drive-in-Loppisen på väg ut i Roslagen, mittemellan Stockholm och Norrtälje. Denna fantastiska, miljösnälla folkfest startade 2008 och loppisdagarna på Roslagsstoppet har sedan dess vuxit till en institution i loppisvärlden.

Varje loppisdag samlas här mängder av människor för att sälja prylar de inte längre behöver, fynda spännande skatter - eller bara strosa runt och njuta av stämningen. Roslagsloppis är en riktig favoritloppis med sin unika känsla - en riktigt klassisk marknad dit man går man ur huse för att träffas och trivas.

Och du är mycket välkommen, oavsett om du vill fynda eller bli av med prylar: Kom och träffas och trivs på Roslagsloppis!

Arrangören Stockholmsmarknader AB

Har du något på hjärtat? Kontakta oss gärna!

Telefon: 076-8966370

Epost: info@stockholmsmarknader.se

Vi på Stockholmsmarknader är loppisentusiasterna Maria och Emma med vänner. Vi har 13 års erfarenhet, driver numera ett 20-tal loppisar och har fått en rad fina utmärkelser för våra evenemang. Så räkna med riktigt professionella arrangemang med mycket prylglädje och massor av engagemang.

Genom åren har vi fått flera hedersamma utmärkelser:
Årets Företagare i Täby 2012
Silverpristagare Årets Företagare Stockholms län 2012
Täby kommuns miljöpris 2014
Årets Nydanare i Collectors Awards 2015
Världsmästare i bakluckeloppis 2016 med Guinness världsrekord på Solvalla travbana
Hedersutmärkelse från Företagarna Danderyd & Danderyds kommun 2016

För mer information om oss och våra marknader, se www.stockholmsmarknader.se Vill du se hela vårt loppisutbud? Kolla in www.loppistajm.se

Mycket välkommen på loppis!

Alltid fri entré & parkering för alla fyndsugna!

 

 

Du hittar hela vårt loppisutbud på www.loppistajm.se

Följ gärna vårt Team Loppis bakom kulisserna, på Instagram

 

Diggar du loppis?

Håll dig uppdaterad med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev!

Epostadress:www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/utmarkelser http://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/2/premiar-for-galacocktail-och-prisutdelning-med-the-collectors-awards-pa-antikmassan  https://mitti.se/nyheter/forsamling-och-loppis-far-dela-pa-miljopris/